Selvfølgelig kunne Erna ha reddet Frode Berg:

Hun kunne bare ha fortalt at:

  • Nå vil vi bli voksne og slutte med den idiotiske spionasjen som ikke tjener til annet enn mistenksomhet, ergrelse og gjensidig splid!
  • Vi vil veldig gjerne bli mye bedre venner med dere, og er glade for at dere vil det samme!
  • Vi har heller ikke noe å skjule, kom på besøk og se hva vi holder på med, så kan dere føle dere trygge på at vi ikke har onde hensikter. Vi kan leve i fred og fordragelighet sammen i evighet!
  • Vi innser at vi tok veldig feil når det gjaldt Ukraina, at det var vi som annekterte Ukraina, ikke dere som annekterte Krim. Vi vil også slutte å sloss for å tilrane oss de uvillige i Donetsk og Luhansk.
  • Vi vil nå bli voksne og slutte med de meningsløse sanksjonene mot dere, som vi er blitt lurt til å være med på.
  • Selvfølgelig skal vi ikke ha utenlandske baser og krigere her. Det har vi da forlengst lovet både dere og oss selv!
  • Jada-jada, han Jensemann var en gang var så snill og grei. Nå er han kommet i lomma på stygge gutter og maser stadig om mer og mer våpen. Vi skal nok sette han på plass.
  • Vi beklager også at vi var så enfoldige og mistenksomme at vi arresterte han «spion»-russeren som kom med fredelige hensikter.
  • Dere bør ikke rette baker for smed: Refs heller meg og henne jeg har med meg her, ikke han vi lurte til å bli visergutt!

Jeg tror nok jeg kunne garantere resultatet om hun fikk med seg alle disse punktene! Hva tror du?

Bjørn

4 kommentarer til «Selvfølgelig kunne Erna ha reddet Frode Berg:»

  1. Dette berører jo selve nerven i verdens balansen. Fra begge sider er det ført spionasje og psykisk krigføring. Jeg tror en dag vil spliden opphøre men ansvaret ligger i USA. Hvordan skal USA løse det faktum et de er konkurs og lever på kreditt de aldri kan betale. Frode Berg vil bli levert tilbake når partene ikke lenger ser noen verdi i han. På den andre side må han også bære ansvar for sine handlinger.

    1. Ville Erna gjennomføre momentene jeg nevnte, ville ikke forholdet til Frode Berg være det viktigste resultatet, men mer en veritabel gjensidig forbedring av forholdet til Rusland. Hadde alle som er klar over det villet synge ut, kunne vi ha oppnådd mye! Ikke gi opp!

      Når det gjelder USA’s gjeld til verden, kan de utvilsomt begynne nedbetalingen ved å kutte drastisk i sine militærutgifter. I 2017 betalte de 642,9 billioner $ til våpen og krig, mot Russland’s 47 billioner, 14 ganger mer! Tenk hvor mye lykkeligere vi alle kunne bli!
      Bjørn

  2. Jeg er helt enig med deg, men du viser til vett og forstand og klokskap. Det er dessverre ikke etter slike retningslinjer verden styres, her er det kun snakk om våpenproduksjon, kapitalakkumulasjon, makthegemoni og profitt. At vi har en generalsekretær i NATO som sitter i brystlomma til USA er en tragedie. At vi har ei regjering som legger landet vårt ut som oppmarsjområde for historias største krigsmaskinen USA, er også en tragedie.
    Men allikevel Bjørn, så får vi fortsette å slåss for en bedre verden, en verden vi kan levere til våre etterkommere.

Legg inn en kommentar